неділю, 27 січня 2013 р.

ІІІ Всеукраїнська школа з морського права 2-3 березня 2013 року


Шановні студенти-правники!
     Запрошуємо Вас взяти участь у ІІІ Всеукраїнській правничій школі з морського права, яка відбудеться у Національному університеті "Одеська юридична академія" 2 - 3 березня 2013 року

Опис заходу
     Морське право – одна із найстаріших галузей права, адже море та океан завжди відігравали важливу роль у задоволенні господарських потреб народів, що населяють її. Етапи становлення міжнародного морського права прямо пов'язані з етапами становлення людської цивілізації. Сучасне морське право – це галузь права, яка включає в себе знання норм міжнародного, господарського, а подекуди і митного права. Питання щодо законодавчого врегулювання морськово-торгівельної діяльності в Україні є надзвичайно актуальними, враховуючи, що Україна – морська держава та володіє великим потенціалом щодо розвитку в даному напрямі. 
     Одеський осередок Ліги студентів АПУ збирає перспективних студентів, які цікавляться питаннями морського права, юристів провідних юридичних фірм України та інших фахівців у галузі правового регулювання морського права для спільного обговорення та вирішення важливих проблематичних питань в даній сфері. 
Формат заходу
     Захід проводиться протягом 2 днів. Протягом цих двох днів студенти матимуть змогу ознайомитися з основними проблемами законодавчого регулювання морськово-торгівельої діяльності, прослухавши серію майстер-класів від юристів-практиків сфери морського права. Формат лекцій включає також можливость обговорення цих проблем. 
     Крім того, студентам буде надана можливість взяти участь в навчальному морському арбітражі, який буде відбуватися згідно з регламенту вибраного самими учасниками міжнародного арбітражу. 
Цільова аудиторія
     До участі у заході запрошуються усі бажаючі студенти 2-6 курсів юридичних та економічних факультетів. Відбір учасників заходу відбуватиметься за мотиваційними листами, доданими до аплікаційної форми.
УВАГА!!! Цьогоріч кількість місць обмежена!


Закінчення реєстрації:
23:59 , 16 лютого 2013
Фінансові аспекти:  
  Учасники сплачують реєстраційні внески у розмірі:
- 150 грн. для членів Ліги студентів з Одеси;
- 250 грн. для учасників із Одеси, що не є членами Ліги студентів;
- 200 грн. для членів Ліги студентів з інших міст;
- 300 грн. для учасників з інших міст, що не є членами Ліги студентів.  
 Реєстраційний внесок сплачується у відповідності до спеціальної інструкції , яка буде надіслана одночасно із підтвердженням участі
  
 Організатори забезпечують учасників харчуванням, проживанням та роздатковими матеріалами. Проїзд учасникам не відшкодовується.

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved