четвер, 24 січня 2013 р.

Фільми про людей, які не зламалися:



Іржа і кістка (2012)
Алі перебирається до своєї сестри зі своїм п'ятирічним сином, якого зовсім не знає. Одного разу в нічному клубі бійка зіштовхує його зі Стефані. Наступного разу Алі бачить Стефані в інвалідному візку: їй ампутували ноги. Трагедія забрала з собою і колишні ілюзії. Алі буде їй допомагати, не показуючи ні жалю, ні співчуття, - тільки так дівчина зможе почати нове життя.

1 +1 (2011)
Постраждавши в результаті нещасного випадку, багатий аристократ Філіп наймає в помічники людини, який найменше підходить для цієї роботи, - молодого жителя передмістя Дрісса, тільки що звільнився з в'язниці. Незважаючи на те, що Пилип прикутий до інвалідного крісла, Дріссу вдається привнести в розмірене життя аристократа дух пригод.


Глухий проліт (2004)
Головний герой Френкі Уайлд дереться по кар'єрних сходах ді-джея, живе божевільним життям зі всіма витікаючими наслідками ... Раптом він виявляє, що втрачає слух! Однак він уже встиг звикнути до слави і лестощів і вирішує боротися до кінця, щоб з'ясувати, чує він музику, яку сам грає чи ні ...

А в душі я танцюю (2004)
Майклу 24 роки, і майже все своє життя він провів у будинку для інвалідів, куди потрапив з церебральним паралічем. Він знайомиться з новим пацієнтом клініки - Рорі О'Ші, якого прикувала до інвалідного візка м'язова атрофія. Як і Майкл, він практично не може пересуватися, але це не заважає Рорі по-своєму насолоджуватися життям. Його сміливість і байдужість до ударів долі стають відмінним прикладом для Майкла.

Запах жінки (1992)
Настав День подяки, і відставний полковник розвідки Френк Слейд вирішує справити свято, «побалувати» себе поїздкою в Нью-Йорк. Френк хоче обставити свій останній «коронний вихід» по вищому розряду: вишуканий готель, шикарний лімузин, дорога випивка й жінки приголомшливої ​​краси. Є лише дві проблемки. Перша: Френк сліпий на обидва ока. І друга: рухливі родичі полковника вирішують найняти за невелику суму поводиря в особі нужденного студента престижного коледжу на ім'я Чарлі Симмз.

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved