суботу, 5 січня 2013 р.

Перша сесія Школи європейських студій відбудеться 6-10 березня 2013 року


Перша сесія Школи європейських студій в Україні (EU Study Days) відбудеться 6-10 березня 2013 року в Києві. Школа є першим подібним проектом Представництва ЄС в Україні; вона реалізується спільно з Українським освітнім центром реформ. 

Учасники першого п’ятиденного етапу матимуть нагоду прослухати лекції від провідних фахівців у сфері відносин Україна-ЄС. Зокрема, про найважливіші аспекти відносин України-ЄС розповідатимуть Ендрю Вілсон, старший науковий співробітник Європейської ради із зовнішніх відносин (Лондон), Кристіан Егенхофер, експерт Центру дослідження європейської політики та професор Коледжу Європи (Брюссель), Андрій Веселовський, Представник України в ЄС (2008-2010 рр.), Михайло Гончар, директор енергетичних програм Центру «Номос», Валерій Чалий, заступник генерального директора Центру Разумкова, Олександр Сушко, науковий директор Інституту Євро-Атлантичного співробітництва,Тамара Марценюк, доцентка Києво-Могилянської академії та експертка з гендерних питань. 

Школа також дасть можливість її учасникам поспілкуватися з посадовцями Представництва Європейського Союзу і депутатами Європейського Парламенту.  

Через свій новий освітній проект Представництво ЄС в Україні прагне дати українським студентам та випускникам університетів глибші та ширші знання про ЄС та його стосунки з Україною. Крім того, Школа прагне створити мережумолодих людей в Україні, що зможуть обмінюватимуться досвідом та втілювати спільні ініціативи.

Участь у Школі є безкоштовною. Для участі у конкурсі потрібно надіслати заповнену анкету та своє резюме. Докладнішу інформацію про умови участі, а також формуляр анкети можна знайти на сайті Школи:http://eustudydays.com/application/  

Кінцева дата подання документів – 20 січня 2013 року.

Контактна особа:

Ірина Мовчан, Український освітній центр реформ, imovchan@cure.org.ua

Докладнішу інформацію можна дістати у координаційної групи проекту: emaileustudydays@gmail.com,
тел.: 097 321 47 30


або на сайті школи: www.eustudydays.com чи на її Facebook-сторінці: http://www.facebook.com/EUStudyDays 

Проект здійснюється за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved