понеділок, 21 січня 2013 р.

Три чудові можливості для блогерів



Блоги змінили світ. Не лише світ Інтернету, а й все глобальне суспільство. Блоги перетворили мережу з місця де є інформація, з бібліотеки, на середовище комунікації. Обміну досвідом, думками та ідеями.
Блогери несуть на собі важливу соціальну функцію. В регіонах де відбувається наступ влади на свободу слова та тиск на офіційні засоби масової інформації, блогери стають для громадян ковтком правдивих даних в океані замовних та цензурованих публікацій. Часто навіть відомі журналісти ведуть блоги, щоб мати змогу піднімати ті проблеми, і в такому їх ракурсі, який може не відповідати стандартам журналістики та офіційній позиції видання.

Саме це зумовило роботу Східноукраїнського центру громадських ініціатив у напрямку розвитку блогерської майстерності. Я вже багато писав про діяльність цієї організації, якій я допомагаю проводити навчальні заклади для журналістів та громадських активістів.
Пропоную до Вашої уваги три гарних можливості розвинути свою блогерську майстерність:
21 січня – вебінар «Як писати про земельні проблеми у містах?», ведучий – Ігор Луценко, журналіст, блогер, громадський активіст та один з захисників Гостинного двору. В ході цього вебінару також буде обговорюватись як блогерство поєднувати з громадською активністю. Адже, як каже Володимир Ханас «твіттером та арматурою можна досягнути набагато більше ніж самим лише твіттером».
28 січня – вебінар «Як писати про екологічні проблеми в містах?». Ведучий – Олег Листопаджурналіст, блогер та автор книги "Журналістське розслідування на екологічну тему".
4 лютого – вебінар «Етика блогерства та побудова партнерської мережі». Ведучий– Микола Малухаблогер, редактор соціальних медіа на порталі Infoporn.org.ua, координатор Data Journalism School. Був керівником напрямку соціальних медіа у передвиборчому штабі кандидата-мажоритарника Тетяни Монтян. Відповідав за blogger relations в команді народного депутата Лесі Оробець.
Щоб стати учасником вебінару, необхідно здійснити два простих кроки:
1. Зареєструватись на сайті www.anymeeting.com.
2. Надіслати заявку на адресу ravchev@gmail.com, де вказати: імя, прізвище, місто з якого Ви, організацію яку Ви представляєте (за наявності) та посилання на Ваш блог чи сайт(за наявності).
Проект здійснюється за підтримки Посольства США в Україні. Більше інформації Ви можете знайти на сайті «Генплан – ключ до твого міста»  -  cityplan.in.ua

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved