четвер, 24 січня 2013 р.

Європа "розбила" найбезпечніші машини



У класі суперміні (supermini) переможцем став хечтбек Renault Clio. Безпека дорослих пасажирів оцінена в 88 відсотків. За захист дітей і пішоходів французький хетч отримав 89 і 66 відсотків відповідно.

Самим безпечним компактним сімейним автомобілем (small family car) визнаний Volvo V40, який заробив за захист дорослих пасажирів 98 відсотків.


Великий сімейний автомобіль (large family car), яким, за європейськими мірками, є седан BMW 3-Series, захищає пішоходів на 95 відсотків. Захист дітей оцінюється в 84 відсотки. Він і був визнаний в цій номінації переможцем.


Серед компактних MPV (small MPV) на 92 відсотки захищає дорослих пасажирів новітній Ford B-Max. Ще одним автомобілем з цієї категорії, які заслужили увагу експертів Euro NCAP, став FIAT 500L, що показав 94 відсотки.

Втіленням безпеки в класі компактних кросоверів (small off-road 4 × 4) Euro NCAP порахував Ford Kuga, який, як і FIAT, захищає дорослих пасажирів на 94 відсотки.

Є серед моделей, удостоєних уваги Euro NCAP, і представник корейського автопрому. Новий Hyundai Santa Fe, що показав у ході краш-тесту 96 відсотків, став переможцем у номінації повнорозмірних кросоверів (large off-road 4 × 4).

Самим безпечним мінівеном в Європі визнаний Ford Transit Custom.

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved