пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Модульні картини - тренд, краса, популярність від Картин в Україні!


Купити модульні картини - один з найбільш сучасних і оригінальних способів оформлення інтер'єру. Поряд з простими картинами для інтер'єру, модульні картини (або як їх ще називають мультипанели) швидко завойовують ринок декору. У вас є унікальна можливість вибрати і купити модульну картину оригінального дизайну на сайті print4you.com.ua за найкращими цінами на просторах українського інтернету.
Великий вибір модулів, постійно поповнюється каталог і висока якість друку модульних картин на полотні - все це робить нас лідерами цієї галузі. Ми також пропонуємо послугу створення модульних картин з ваших фотографій. Для цього звертайтесь до наших менеджерів, вони вам підкажуть будь-яку інформацію про те як замовити і купити модульну картину. На відміну від простих картин і фотографій на полотні, модульні картини мають чіткі параметри розмірів, але якщо ви хочете індивідуальний розмір, ми готові перерахувати вартість і розміри мультипанели спеціально під ваші потреби. У разі бажання придбати картину в нас на сайті, ви можете використовувати як оформлення замовлення онлайн, так і варіант замовлення по телефону нашому менеджеру.

Інтернет магазин Kartiny.in.ua представляє широкий вибір готових модульних картин різних тематик, жанрів і стилів виконання. Перелік усіх картин найбільш популярних жанрів ви можете подивитися в цьому розділі. По мимо готових композицій у вашому розпорядження величезної архів високоякісних зображень, фотографій і репродукцій відомих майстрів. Якщо жоден з варіантів готових робіт Вам не підійде ми з задоволенням абсолютно безкоштовно розробимо приклади макетів модульних картин, виходячи з Ваших побажань і вимог, а Ви, в свою чергу, зможете взяти безпосередню участь у створення Вашої ж модульної картини і стати її співавтором.

Крім широкого вибору робіт і допомоги наших професійних дизайнерів Ви будете приємно здивовані якістю - кольори яскраві, насичені і максимально приближені до оригіналу.

Будь-яке зображення у зручному для Вас розмірі може бути оформлено в жанрі стильною модульної нарізки, Ви можете купити триптих (3 модуля) диптих (2 модулі) або навіть модульну панораму, що складається з більш ніж 7 модулів. Ми Вас запевняємо, що такий декор буде тільки у Вас. Отримаєте від свого будинку комфорт, затишок, релакс з допомогою вподобаного зображення, оформленого у нашій техніці. Нехай наша праця принесе гармонію у Ваш простір.

Цінова політика нашого магазину дуже лояльна і ми завжди готові піти Вам на зустріч, адже задоволений клієнт - наша найкраща реклама!

Купити модульну картину значить зробити подарунок, розкриває смак власника як людину неординарну, здатного на приголомшливі вчинки!

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved