пʼятницю, 13 березня 2015 р.

Інтернет-магазин професійного торгового обладнання


Компанія - має величезний досвід реалізації професійного кухонного обладнання для їдалень і ресторанів, від невеликих точок фаст-фуд до великих об'єктів харчування. Вони вже оснастили сотні ресторанів торговим обладнанням в Києві, Львові, Донецьку, Харкові, Одесі та інших містах України.


Особливо, якщо ви хочете купити барне обладнання та соковижималки кращих виробників світу. Крім обладнання Інтернет-магазин професійного торгового обладнання пропонує придбати готове рішення для пересувного кафе - пересувні торгові причепи. Виготовляється пересувний торговий причіп з найбільш якісних матеріалів. Ви можете купити окремо причіп або вже обладнане нами "під ключ" готове "кафе" на колесах. Ми підберемо для вас необхідне холодильне обладнання. Більшість пересувних візків і кафе не обходяться без морозильних скринь, де зберігаються напівфабрикати для приготування різних страв. Пропонуємо великий асортимент обладнання для виробництва морозива. Ми проводимо аналіз і даємо рекомендації по вибору моделі фризера для вашого виробництва.

Ступінь освіти наших фахівців дозволяє розібратися з технічними характеристиками обладнання, так і з технологічними процесами, які відбуваються при приготуванні конкретного продукту. В Ви можете замовити готове рішення майже будь-якої складності, починаючи від проекту і кафе, бару, їдальні або ресторану, закінчуючи установкою та пусконалагоджувальними роботами. Також ми можемо провести ремонт теплового, технологічного і холодильного промислового обладнання будь-якої складності. Ми готові взяти всі Ваші питання на себе. Ціни на ресторанне обладнання у нас одні з кращих на Україні. Ми виробляємо аналіз кожної одиниці обладнання, і намагаємося відобразити максимальна кількість аналітичної інформації в відеообзорах, які можна знайти в інтернет магазині "".

У нас Ви можете замовити індивідуальний проект для Вашого підприємства, ми зробимо це швидко, якісно і недорого. В індивідуальний проект входять такі частини як ескізний проект, архітектура, водопровід і каналізація, електропостачання, опалення і вентиляція, технологія - підбір і розстановка обладнання. Ви можете замовити проект в цілому так і окремі його частини. це ресторанне і харчове обладнання, теплове та кухонне обладнання по доступних цінах в Україні. Ми продаємо краще професійне обладнання для вуличної торгівлі, їдальні, кафе, бару, ресторану... Приєднуйтесь і Ви до команди професіоналів - з нами приємно мати справу!

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved