четвер, 17 липня 2014 р.

Де купити картину з Бурштину в Києві?


Янтар - дивовижний витвір матінки-природи. Він немов увібрав в себе всю красу нашого світу і готовий поділитися цим з людиною. Є інтернет магазин, що пропонує широкій публіці купити картини з бурштину і бурштинової крихти у всіх містах України
в тому числі в Києві і оброблених шматочків натурального поліського бурштину, виконані вручну українськими майстрами . Ви можете купити репродукції картин відомих художників, незвичайні і оригінальні вироби за власним проектом.

           Різноманітна колірна палітра даного природного матеріалу дозволяє художникам і дизайнерам створювати ці дивовижні предмети прикладного мистецтва. Наша виставка продаж картин з бурштину допомагає відчути естетику і тепло каменю, його унікальність і позитивну енергетику. 

           Репродукції картин художників - немов дивовижна мозаїка. Тут поєдналися найдрібніші шматочки бурштину - злегка жовті, як сонце в серпанку; зеленуваті, подібно морським водоростям; голубуваті, як небосхил; з невловимою рижінкой, як літній захід сонця. Наша картинна галерея немов підтверджує, що ніякий інший самоцвіт не має стільки різноманітних відтінків, як бурштин.




0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved