вівторок, 13 травня 2014 р.

Види гороскопів . Які вони бувають


Види гороскопів . які вони бувають. Класична астрологія ділиться за такими видами гороскопів - натальний гороскоп , локальний гороскоп , гороскоп сумісності, елективний гороскоп , хорарного гороскоп , соляр ...
І це далеко не повний , але досить популярний список різновидів астрологічних гороскопів, наприклад Китайський гороскоп зі всіма знаками зодіаку.

Тепер хотілося б простими словами розповісти про суть кожного з вищеназваних гороскопів .

Натільний гороскоп - описує положення планет у момент народження людини. Кожна планета несе свій сенс і навантаження. За натальному зодіаку можна дуже багато розповісти про людину , про його таланти , здатності любити , спілкуватися з близькими , сусідами. І ще дуже багато-багато про що .

Локальний гороскоп - описує все теж саме , що і натальний гороскоп , але на місце проживання людини. Дуже часто люди не живуть у тому місці , де народилися . Мудрі стародавні астрологи говорили : «Хочеш змінити долю - зміни місце проживання» . І дійсно , при переїзді відкриваються нові можливості. Не зміниться внутрішній стрижень людини , його таланти та інтелектуальні здібності. Але умови і можливості застосування вищесказаного часто змінюється кардинально. А часом при консультації спеціально підбирається місце проживання , в якому бажане виконується.

Гороскоп сумісності - це найпопулярніший гороскоп у закоханих , у тих, хто хоче налагодити партнерські відносини або позбавити себе від неприємних сюрпризів при спілкуванні .

Елективний гороскоп - це гороскоп вибору дня для події. Для якого події ? Та для будь-якого : шлюбу ( вінчання ) , зачаття ( як штучного , так і природного ) , важливих переговорів і зустрічей , звернення з приводу роботи , купівля (продаж , оренда ) нерухомості , купівля ( продаж) машини , оргтехніки , меблів ... І багато - багато інших різноманітних подій .

Хорарного гороскоп - це гороскоп - відповідь на питання . Існує думка , що питання в нашу голову приходять не просто так , не спонтанно . Питання виникає в нашій голові в той момент , коли всесвіт вже знає відповідь на нього. І якщо в цей момент поставити запитання астрологу , або (якщо доступного астролога під рукою немає ) записати час і місце виникнення питання , то карта , складена за цими даними , буде містити відповідь . Астролог просто буде сполучною ланкою між Всесвіту і питальний .

Соляр - це гороскоп , який дає людині прогноз на рік. Його особистий рік. Крім звичайного Нового Року , який наступає 1 січня, у людини є ще одне свято . Новий Особистий Рік настає в той момент , коли Сонце проходить по небу те місце , де воно було при народженні людини . І ось у цей момент по карті видно ті можливості , які відкриються людині протягом року.

Гороскопів є ще велика безліч . Говорити про них можна нескінченно. Але дуже важливо пам'ятати , що астрологічні карти описують можливості та умови , а приймає рішення і тримає за них відповідь перед БОГОМ людина сама .

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved