середу, 19 березня 2014 р.

Що таке жіночі журнали?


Жіночі журнали сьогодні дуже популярні серед жіночого населення. Їх купують пачками , і потім захлинаючись читають на роботі , в транспорті, вдома , намагаючись знайти відповіді на питання і які то поради по життю. Безумовно жіночі журнали розраховані на жіночу половину населення , і чоловікам таке чтиво просто не зрозуміти, та воно їм зовсім і не цікаво.
Та й чоловічих журналів сьогодні вистачає , але вони чому те менш популярні , ніж жіночі . Що таке жіночий журнал , однозначно сказати складно , немає для нього чіткого визначення . Це журнали орієнтовані на жінок.

Жіночий журнал ПОРАДИ.in.ua це журнал, що має багато про шопінг , про моду, безліч кулінарних рецептів, статті про здоров'я , про красу , про дітей , про психологію, а також сонник та гороскопи і т.д. , багато різних тематик , а є й такі в яких є всього по трохи . Для когось найбільший інтерес представляють рецепти , а хтось жити не може без читання різних історій про кохання. Чоловікам в таких журналах приділяється значна увага, адже по суті для того , щоб сподобатися чоловікові і справити на нього враження.
Рекомендую Вам почитати розділ - кулінарні рецепти на журналі Поради в Україні 

Але найчастіше жіночий журнал це спосіб піти від повсякденних турбот або знайти шлях вирішення якої-небудь проблеми. Але іноді деякі жінки починають сприймати представлену в журналі інформацію як якийсь шаблон життя , якому потрібно слідувати , і потім не добився результату , отримують сильне розчарування . А життя часом набагато більш різноманітна в порівнянні зі статтями, які нам доводиться читати. І думки типу " заміж , тільки за олігарха » , а « відпочинок тільки на Канарах » призводять до того , що життя починає здаватися нудною і не цікавою .

Але в таких журнал дійсно багато корисної інформації. Головне , вміти правильно її трактувати.

Найчастіше читачки жіночих журналів успішні , сексуальні і чуйні дівчата , які впевнені в собі і прагнуть кращого вибору у своєму житті. Якщо ви впевнені в собі і перерахованим вище якостям , то такі журнали для вас.

0 коментарі:

Дописати коментар

Читачі

 

Особиста сторінка OSidom. Copyright 2010-2013 All Rights Reserved